Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.08.2010.

22:24

Srbija izgubila, navijači uz Antića

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Grčke sa 1:0, u prijateljskoj utakmici odigranoj u Beogradu.

Izvor: Aleksa

Autor: Aleksa

Default images

Bila je to poslednja provera Srbije pred start kvalifikacija za EURO 2012. godine, i prva utakmica posle poraza od Australije na SP u Južnoj Africi.

Jedini gol na utakmici postigao je Salpingidis u poslednjem minutu prvog poluvremena. Sledeći meč Srbija igra trećeg septembra u prvom kolu kvalifikacija za EP 2012. godine na Farskim Ostrvima.

Pred ovaj duel mnogo više se pričalo o statusu selektora Srbije nego o samoj utakmici, a oko 10 hiljada gledalaca na stadionu Partizana u nekoliko navrata je dalo podršku Radomiru Antiću, istovremeno tražeči ostavku predsednika saveza Tomislava Karadžića.

Što se fudbala tiče, Srbija je odigrala dosta slabo prvo, i veoma dobro drugo poluvreme. Naši reprezentativci pogodili su u dva navrata prečku i promašili još barem duplo više stoprocentnih prilika. Grci su te promašaje iskoristili i na kraju došli do pobede golom u poslednjim trenucima prvog dela.

"Zahavaljuem publici, ne znam šta drugo da kažem. Imali smo šanse koje je bilo teško promašiti. Nešto se urotilo protiv nas, ali momci su uložili mnogo truda", kazao je Antić odmah nakon utakmice.

Antić je dodao i da u ovom trenutku ne može da odgovori da li ostaje ne klupi reprezentacije, čije vođstvo je preuzeo pre dve godine.



Srbija: Đuričić, Vidić, Ivanović, Obradović (od 46. Kolarov), Subotić, Milijaš (od 46. Ninković), Kuzmanović, Petrović (od 58. Kačar), Krasić (od 46. Tošić), Jovanović (od 65. Mrđa), Žigić (od 74. Pantelić).

Grčka: Sifakis, Spiropulos, Vintra (od 80. Manijatis), Kirjakos (od 46. A. Papadopulos), Papastopulos, Kacuranis (od 74. J. Papadopulos), Karagunis (od 87. Marinos), Torosidis, Ninis, Samaras, Salpingidis (od 46. Gekas).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

281 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve