Nova vest
Fudbal

Petak, 06.08.2010.

13:53

Stanojević: "Da damo sve od sebe"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je posle žreba da ne poznaje rivale ali da veruje da će njegov tim "biti u igri svih 180 minuta."

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nismo ništa priželjkivali ni očekivali, niti smo razmišljali o potencijalnom rivalu. Sigurno je da je Anderleht atraktivan protivnik, drago mi je zbog publike. Slabo ih poznajem sada ali od ovog sekunda počinjemo pripreme, popodne ćemo gledati neke njihove utakmice," rekao je neposredno posle žreba.

Stanojević je rekao da zna da je prvak Belgije savladao TNS u prethodnoj rundi.

"Znam i da imaju najtraženijeg napadača u Evropi, mi nemamo prava da pretimo ni da obećavamo ali očekujem da budemo u igri svih 180 minuta za plasman u Ligu šampiona," rekao je Stanojević i prokomentarisao mišljenje novinara da Partizan sada nije favorit.

"Mi imamo obavezu da damo sve od sebe da uđemo u Ligu šampiona. Iako sam i ja govorio kada sam došao da želim da stvorim jak Partizan u Evropi tek u naredne tri godine, sada imamo imperativ kada smo stigli do poslednjeg kola. Imamo obavezu prema brojnim navijačima, jedini smo klub trenutno u Evropi i moramo da pokušamo da uđemo u Ligu šampiona."

Stanojević je rekao da nije previše bitno gde se igra prvi meč iako je Partizan u prethodna dva kola pobeđivao i na strani.

"Možda je bolje da prvu utakmicu igramo u Beogradu da bismo mogli rasterećenije da odigramo tamo. Niti sam sujeveran niti razmišljam o tome, u prethodna dva kola jesmo igrali prvo kod kuće i bilo je dobro, da li će ponovo biti tako, videćemo, rekao je trener Partizana i najavio da će on ili njegovi saradnici putovati u Belgiju da vide protivnika 'na delu'.

Stanojević kaže da bi "bilo kakva pobeda u Beogradu bila dobra".

"Da li je to 5:4 ili 1:0, bio bih zadovoljan u svakom smislu te reči," rekao je trener Partizana koji je na klupi 'vezao' 11 pobeda, "I 0:0 je korektan rezultat ali kada već igramo pred našim navijačima ne bi bilo normalno da kažem da bi me to zadovoljilo. Želećemo svakako da pobedimo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve