Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.08.2010.

22:51

LŠ: Helsinki - Partizan (18.00h)

Fudbaleri Partizana u sredu od 18 časova po našem vremenu igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crno-beli“ će u prestonici Finske braniti tri gola prednosti iz prvog meča (3:0), i u sledećoj rundi pokušati da se plasiraju u najprestižnije klupsko fudbalsko takmičenje.

Partizan je u Helsinki stigao u ponedeljak veče, a u utorak je odradio i trening na stadionu "Finer" koji ima veštačku podlogu.

Trener srpskog šampiona Aleksandar Stanojević i njegovi najiskusniji igrači, kapiten Mladen Krstajić, Saša Ilić i Ivica Iliev su pred polazak u Finsku najavili da se neće braniti i da će pokušati da postignu gol koji bi verovatno definitivno odlučio ovaj dvomeč.

Stanojević je najviše bio zabrinut zbog povreda svojih ključnih igrača, posebno Portuglaca Alamamija Moreire koji nije ni odradio trening u Helsinkiju. Ljubimac "grobara“ se uglavnom istezao na terenu, što bi moglo da znači da će Milan Smiljanić početi meč u veznom redu uz Ilića.

„Maksimalno smo skoncentrisani, spremni, oprezni. Ulazimo napadački da postigne gol. Videćete po formaciji kako razmišljamo i kako ćemo da igramo. Imamo nejasnu situaciju sa dva igrača, sa Krstajićem i Moreirom, videćemo da li će igrati. U ovom trenutku je Smiljanić najbliži timu. Svi igrači su obazrivi i takmičarski nastrojeni. Drago mi je da su uslovi odlični, ne vidim razlog da loše odigramo“, ponovio je svoje očekivanja i stanje u timu trener "crno-belih“ na konferenciji u Helsinkiju.



Razglednica iz Helsinkija:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve