Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.08.2010.

20:37

Verder u finišu bolji od Rada

Fudbaleri Rada izgubili su od Nemačkog Verdera iz Bremena sa 2:0 (0:0) u poslednjem prijateljskom meču na pripremama u Austriji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Oba gola bundesligaš je postigao u poslednjih deset minuta. Prvo je u 81. Pantić postigao autogol pokušavši da izbaci loptu, a sa dva minuta kasnije Hunt je pogodio sa 25 metara.

"Građevinari" su pre tri dana izgubili i od italijanskog Palerma (3:1), pa su tako pripreme u Austriji završili sa pobedom (Genčlerbirligi 1:0), remijem (Kazma 1:1) i dva poraza.

U prvom poluvremenu Verder je najopasniji bio iz prekida, ali je golman mlade reprezentacije Srbije Branislav Danilović uspeo da sačuva svoju mrežu. Beogradski superligaš je u prvom delu imao prilike preko Andrije Kaluđerovića i Milana Prše, ali oni nisu bili precizni.

Verder je u drugom poluvremenu krenuo angažovanije, ali su prvi do šanse došli "građevinari", ponovo preko Kaluđerovića, a nakon propuštene prilike Uroša Delića Verder je poveo.

Defanzivac Pantić je u pokušaju da izbaci loptu iz kaznenog prostora pogodio svoju mrežu. Dva minuta kasnije Hunt je šutirao sa 25 metara, a lopta je završila u gornjem levom uglu gola beogradske ekipe.

U prvom kolu nove sezone u Jelen Superligi Rad će igrati na svom terenu 15. avgusta protiv Čukaričkog od 17 časova.

Rad: Danilović, Todorovski, Randjelović, Pajović, Leković, Raspopović, Milivojević, Stanojević, Luka, Pršo, Kaludjerović. Igrali su još: Kojić, Koković, Dimitrijević, Delić, Pantić, Malbašić, Stojljković.

Verder: Milic, Fric, Marin, Predl, Kros, Vagner, Jensen, Frings, Pizaro, Nimajer, Baroš. Igali su još: Korzo, Hunt, Bargfrede, Husejinović, Arnautović, Rozenberg, Almeida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve