Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.08.2010.

09:57

Janković: "Uželeo sam se lopte"

Fudbaler Đenoe Boško Janković uspešno se oporavlja u Italiji i sa nestrpljenjem očekuje povratak na teren u oktobru.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srpski reprezentativac je zbog još jedne operacije kolena propustio Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, ali sada samo želi da se potpuno oporavi.

"Ovo je za mene repriza jedne priče, a na kraju moram da budem pobednik u napornoj igri. Naravno da sam se uželeo treninga sa loptom, utakmica pred publikom. Moram da budem oprezan i strpljiv“, istakao je Janković.

"Zadovoljan sam urađenim u prethodnom periodu, a sada polako hvatam ritam. Trening na pesku, bazen, teretana i trčanje su primarni, bar još dve nedelje“, rekao je bivši fudbaler Crvene zvezde.

Rukovodstvo kluba ima poverenja u našeg igrača.

"Nedavno je Đenoa konačno postigla dogovor sa Plaermom i njihov sam igrač još skoro dve godine. To mi uliva sigurnost, a dali ću posle otići u neki drugi klub nije važno. Okružen sam pažnjom, nije ponekad lagano kada se sretne msa ostatkom ekipe, ali profesionalni fudbal nekada zna da bude surov.Ovde sezona počinje krajem avgusta i mislim da ću se vratiti oko desetog kola, tačnije u oktobru“, kaže Janković.

Pored Jankovića, još dva Srbina su članovi Đenoe, Nenad Tomović i Danijel Aleksić.

"Baš sam se video sa Aleksićem koji ima objektivan problem. Nije otišao u Krotone, a Đenoa je stopirala za prelazak u Portuguaro, koji je novi član Serije B. Ukoliko se ne pojavi neko novo rešenje moraće da trenira sa mladim timom, što je šteta za njegov talenat“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve