Nova vest
Fudbal

Subota, 31.07.2010.

13:07

FK CZ: "Ni zrno istine..."

Portparol FK Crvena zvezda Marko NIkolovski izjavio za B92 da nema istine u vestima pojedinih medija da su navijači tražili ostavke u petak...

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Veliku pažnju u javnosti izazvala je vest pojedinih beogradskih medija da su na “Marakani” pripremljene ostavke u slučaju neuspeha u Bratislavi, iako srpski predstavnik ima 90, možda i 120 minuta da ispravi propušteno u Beogradu, i težim putem se domogne naredne runde.

Portparol FK Crvena zvezda Marko Nikolovski izjavio je za B92 da nikakvih sastanaka sa navijačima nije bilo, kao ni razgovora o odlascima pojedinaca sa svojih pozicija.

Tekstovi koji su se pojavili u određenim medijima nemaju ni zrno istine. Uostalom, ko ih pažljivo pročita videće da su sastavljeni od brojnih spekulacija, i uz termine 'indicija', 'nagoveštaji', 'nema zvanične potvrde'. Za FK Crvena zvezda to je samo pokušaj unošenja nemira pred izuzetno važnu utakmicu, revanš u Bratislavi. To je ujedno i pokušaj da se naši navijači, koji su pre tri dana napravili najbolju posetu i atmosferu u Evropi, predstave u nekom ružnom svetlu. Na takve provokacije nećemo nasedati, niti posebno odgovarati,” izneo je stav kluba portparol Marko Nikolovski.

Utakmica Slovan – Crvena zvezda igra se narednog četvrtka u Bratislavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve