Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.07.2010.

18:18

B92: Bates na probi u Partizanu

Šampion Srbije Partizan ima problema sa povredama igrača, pa su "crno-beli" doveli na probu bivšeg štopera Železnika i Rada Stevana Batesa, saznaje B92.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bates ima 28 godina i visok je 190 centimetara, a pored dva srpska tima nastupao je još za Alaniju, Šatero i azerbejdžanski Baku gde je igrao od prošle godine.

Bates će pokušati da se nametne Aleksandru Stanojeviću na prijateljskom meču rezervnog tima protiv BASK-a u četvrtak.

On bi trebalo da bude rezerva u slučaju novih problema Mladena Krstajića koji je protiv Pjunika povredio zadnju ložu. Kapiten Srbije je igrao u sredu protiv Helsinkija (3:0), ali je napustio teren u 71. minutu.

Zamenio ga je mladi Vojislav Stanković, a pored njega trener „crno-belih“ na toj poziciji može da računa još samo na Matiju Nastasića (1993.) i Aleksandra Miljkovića (1990.) koji jedva da su i nastupali za prvi tim.

Džozef Kizito je takođe povređen pa će sigruno odsustvovati narednih nedelja zbog povrede, a na meču sa Helsinkijem na ozlede su se požalili Almami Moreira i Saša Ilić koji su kao i Krstajić preventivno napustili teren pre kraja meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve