Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.07.2010.

17:45

Vilotić: "Bolji smo od Slovana"

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u završnoj fazi prirpema pred početak sezone i duel sa Slovanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Milan Vilotić i Aleksandar Jevtić optimisti su pred duel na ‘Marakani’ koji je na programu 29. jula.

Milan Vilotić, koji je bio strelac u poslednjoj proveri protiv Hanovera, istakao je da, iako su on i njegovi saigrači kavlitetnija ekipa od Slovana neće ih podceniti, a pravo stanje ekipe će se videti posle meča.

 Napadač crveno-belih Aleksandar Jevtić je izjavio da se ekipa sa priprema vraća spremna i da će se pokazati u najboljem svetlu protiv Slovana.

Istok ‘Marakane’ plavo-beli

Ovih dana na stadionu Crvene zvezde u toku su svakodnevni radovi na zameni stolica na istočnoj tribini.

Crveno-bela kombinacija stolica na Istoku je zamenjena, a već su započeti radovi i na postavljanju novih, plavih i belih, kojima će biti ispisano i ime novog generalnog sponzora Zvezde, kompanije Gaspromnjeft.

Završetak radova planiran je do 29. jula, kada crveno-beli igraju prvi zvanični meč u novoj sezoni, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, protiv Slovana iz Bratislave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve