Nova vest
Fudbal

Petak, 23.07.2010.

13:45

Lukić: "Ugovor dostojan Zvezde"

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je taj fudbalski klub potpisao ugovor sa proizvođačem automobila Hjunadijem dostajan imena kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda i južnokorejska kompanija za proizvodnju automobila Hjundai potpisali su u Beogradu trogodišnji ugovor.

Crveno-beli će na dresovima nositi reklamu novog sponzora. "Potpisali smo ugovor na tri godine i to je prirodno partnerstvo. Vrednost je poslovna tajna, mogu samo reći da je ugovor dostojan imena Crvene zvezde", rekao je Lukić.

Fudbalski klub će dobiti određeni broj vozila, a u slučaju vrhunskih rezultata, Hjundai će novčano nagraditi Zvezdu. Lukić, međutim, nije želeo konkretno da odgovori šta podrazumeva pod vrhunskim rezultatima.

"Idemo korak po korak. Vrhunski rezultat je što smo potpisali ugovor sa svetski priznatom kompanijom i to je garancija da će klub moći da isprati ekipu. Ekipa mora da pruži maksimum pa ćemo videti koje su granice i šta može da se smatra vrhunskim rezultatom", rekao je Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve