Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.07.2010.

22:45

LE: Borac se oprostio remijem

Fudbaleri Borca oprostili su se od učešće u Ligi Evrope remijem sa Lozanom 1:1 (0:0) u Banjaluci.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Predstavnik Bosne i Hercegovine je eliminisan ukupnim rezultatom 2:1. Lozana je povela u Banjaluci u 65. minutu preko Rua, a pet minuta kasnije izjednačio je Vukelja.

Švajcarce u sledećem kolu kvalifikacija očekuje danski Randers, dok su pred igračima Borca pripreme za novu sezonu u Premijer ligi BiH.

Švajcarski drugoligaš je u prvih 45 minuta pokazao više, tehnički bio moćniji od Banjalučana, ali golova nije bilo.

Već u prvom napadu u nastavku gosti su bili na korak od gola. Ru je izašao sam pred gol Borca, namestio se sa nekih desetak metara, ali je njegov udarac sjajnom intervencijom Avdukić loptu poslao u korner

U 65. minutu Lozana ipak dolazi do gola koji je i odlučila duel. Ru je ponovo šutirao sa ivice kaznenog prostora, Avdukić se maksimalno ispružio ali ovaj put nije uspeo da zaustavi loptu koja je završila u mreži.

Borac ipak nije klonuo pa je samo pet minuta ksnije izjednačio. Milan Muminović je ubacio loptu sa desne strane po zemlji, a Ljubiša Vukelja sa sedam-osam metara ne baš idelanim udarcem savladao Favra za konačnih 1:1.

Borcu su do kraja meča trebala dva gola za prolazak u sledeću rundu, ali je bio daleko od njih. Čak štaviše, u 90. minutu Stebl je mogao da donese trijumf Lozani ali je pogodio samo stativu.

Gradski stadion u Baljaluci: Borac - Lozana 1:1 (0:0)

Borac: Avdukić, Benović, Vukelja, Raspudić, Muminović, Sakan (Srećo 74'), Mikić, Jandrić (Nikolić 52'), Žarić, Trivunović, Stančeski

Lozana: Favr, Kac (Bunšu 74'), Silvio, Ru, Stebl, Borges (Stadelman 46'), Meoli, Selestini, Karupt (Avancini 64'), Maraci, Sonera

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve