Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.07.2010.

13:39

Tošić potpisao i u FSB

Duško Tošić ozvaničio je u četvrtak u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda svoj ugovor sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedini razlog zbog kojeg je Tošić to uradio u četvrtak je taj što su svi neophodni papiri za potpis (sertifikat iz Portsmuta) stigli pred sam polazak na pripreme.

Tošić i Zvezda nisu želeli da on izgubi ni dan u važnom delu pripremnog perioda. Zato je odlučeno da se ta formalnost obavi u četvrtak, prvog dana po povratku sa priprema.

Nažalost, u pojedinim medijima zloupotrebili su ovu činjenicu i u četvrtak 22. jula objavili da Duško Tošić neće potpisati ugovor dok ne dobije novac od kluba. U pitanju je bila velika neistina.

„Ja sam fudbaler Zvezde i ova provokacija je za mene smešna. Nisam potpisao ugovor u FSB ranije, jer nisam hteo da gubim dan od priprema. Priča o parama je obična glupost. Ne obraćam pažnju na to i koncentrisan sam samo na utakmicu sa Slovanom i moj debi pred punom Marakanom“, rekao je Tošić nakon potpisa ugovora.

Ivan Adžić je još ranije istakao da Crvena zvezda nikoga ne isplaćuje na ruke i da je razlog Tošićevog kasnijeg potpisivanja ugovora isključio zbog čekanja papira iz Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve