Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.07.2010.

21:01

Stanojević za B92: "Nisam sumnjao"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je posle eliminacije Pjunika da nijednog trenutka nije sumnjao u plasman u treće kolo kvalifikacija za LŠ.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

'Crno-beli' su i u revanšu u Jerevanu savladali Pjunik rezultatom 1:0, pošto su prethodno u prvom meču, u Beogradu, slavili sa 3:1.

Jedini gol na meču postigao je Brazilac Kleo u zaustavnom vremenu prvog poluvremena, fantastičnim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

"Nijednog trenutka nisam sumnjao u prolz u naredno kolo kvalifikacija. Kontrolisali smio igru maksimalno, ali smo u drugom poluvremenu iz objektivnih razloga morali da spustimo ritam, najviše zbog povreda. Delovali smo vrlo sigurno i rutinski smo prošli u treće kolo kvalifikacija", rekao je posle meča Stanojević za B92.

Trener Partizana je u prvom poluvremenu bio veoma nervozan, ali je sve to promenio Kleov pogodak.

"Bio sam nervozan zbog problema sa povredama. Krstajić je morao da napusti igru već u 35. minutu, a u prvom poluvremenu smo imali još dve najavljene povrede", rekao je Stanojević, koji je dodao da se još uvek ne zna koliko je ozbiljna povreda.

"Moramo da sačekamo detaljne lekarske preglede i snimak. U pitanu je mišić, ali još uvek ne znamo da li je ozbiljno ili ne", rekao je trener 'crno-belih'.

Partizan će u trećem kolu igrati protiv ekipe Helsinkija, koja je posle produžetaka eliminidala litvanski Ekranas (2:0). Litvanci su prvi meč dobili rezultatom 1:0

"Čekam izveštaj skauta iz Helsinkija da bih dao neku ozbiljniju analizu. Meč u Finskoj je samo potvrdio da su u pitanju dve potpuno izjednačene ekipe. Tek posle detaljne analize ću reći da li smo dobili lakšeg protivnika", zaključio je Stanojević u izjavi za B92.

Zadovoljan je bio i kapiten Mladen Krstajić.

"Najvažnije je da smo odradili posao baš onako kako smo i planirali. Tokom celog meča smo kontrolisali igru pa smo na kraju potpuno zasluženo izborili plasman u naredno kolo kvalifikacija", zaključio je Mladen Krstajić u izjavi za B92.

Kapiten Partizana je zbog povrede teren napustio već u 35. minutu.

"Teško je proceniti koliko je ozbiljna povreda. Prilikom jednog duela sam setio sam lagan bol u mišiću. Nastavio sam da igram i u narednih pet minuta,a li sam ponovo osetio bol, pa nismo želeli da rizikujemo. Mislim da je u pitanju blaža povreda i da ću za desetak dana moći da igram, ali ništa ne mogu da kažem pre detaljnih lekarskih pregleda", objasnio je iskusni defanzivac.

Odbrana Partizana u Jerevanu nije primila gol, ali Krstajić smatra da ekipa mora da igra bolje.

Mesta za napredak ima u svim segmentima igre - odbrani, sredini i napadu. Iako su kvalifikacije za Ligu šampiona već počele, mi se još uveku nalazimo u nekoj fazi pripremnog perioda. Do početka prvenstva ima još dosta i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve boljie", ocenio je Krstajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve