Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.07.2010.

18:45

LE: Spartak - Diferdanž (17.30)

Spartak iz Subotice priprema se za revanš meč drugog kola kvalifikacija Lige Evrope protiv Diferdanža.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prvi meč u Luksemburgu završen je 3:3, pa su Subotičani veliki optimisti pred revanš u Novom Sadu.

"Imamo sve na našoj strani. Mi se pitamo kakav će biti ishod meča. U prošlom i nije bilo baš sve kako smo planirali, ali smo uspeli da izborimo dobar rezultat. Idemo na pobedu, nema potrebe da budemo nervozni“, istakao je najbolji strelac Spartaka Vojo Ubiparip koji je pogodio i u Luksemburgu.

Sigurno je da Spartak može da odigra znatno bolje nego u prvom meču u kojem je golove primio najviše zbog sopstvene nesmotrenosti. Bio je to prvi meč u Evropi, prvi meč u novoj sezoni, prvi sa novim trenerom.

"Bilo je malo euforije pred prvi meč u Evropi. Svi smo se pitali kako će to izgledati, a svi su očekivali našu pobedu, naravno i mi. Na kraju je sve dobro ispalo. Sada imamo lepu priliku da u našoj zemlji završimo započeto. Uspeli smo da se konsolidujemo, napunimo baterije i potpuno smo spremni za ovaj važan meč i šansu da prođemo dalje“, naglašava Slobodan Simović.

"Moramo da se dobro namestimo od prvog minuta. Nema vremena za čekanje. U prvih 15 minuta je bilo dosta grešaka i kažnjeni smo sa dva gola“, ističe Simović.

Utakmica između Spartaka Zlatibor vode i Diferdanža igra se u četvrtak od 17.30 na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve