Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.07.2010.

20:37

B92:Bordo,Siti i Verder žele Savića

Mladi srpski fudbaler Vujadin Savić nalazi se blizu odlaska iz Crvene zvezde, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako saznajemo, za ovog štopera zainteresovani su Bordo, Mančester Siti i nemački Verder. "Crveno-beli" su nakon poslednje runde pregovora praktično prinuđeni da prodaju defanzivca.

Prema našim saznanjima, Zvezda trenutno vodi intenzivne pregovore sa predstavnicima ovih klubova, a za odlazak Savića zahteva višemilionsko obeštećenje.

Podsetimo, Vujadin Savić je bio među prvima kojima je ponuđen novi ugovor i to još tokom zime 2009/2010. sezone.

Međutim, da će bez obzira na povoljne finansijske uslove, mladi Savić teško produžiti ugovor, bilo je jasno prethodnih dana kada su brojni beogradski mediji preneli da je tokom pregovora zahtevao garantovano mesto u timu. Po svemu sudeći, nakon ovakvog stava defanzivca "crveno-belih", uprava kluba, koja je računala na ovog igrača u sezonama koje dolaze, je odlučila da prihvati neku od brojnih ponuda koje za njega postoje.

Podsetimo, za ovog štopera još tokom zime bio je zainteresovan Njukasl. Crvena zvezda je tada glatko odbila ponudu o pozajmici (uz klauzulu otkupa na kraju sezone), a nije tajna da ga skauti Mančester Sitija prate već nekoliko meseci.

Savić je profesionalnu karijeru počeo u Radu 2007. godine gde je za dve sezone odigrao 25 utakmica. 2009. vraća se u Zvezdu gde je igrao u mlađim kategorijama, a protekle sezone nastupio je na 14 utakmica, bez golgeterskog učinka.

Mladi štoper odigrao je i tri meča za mladu reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve