Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.07.2010.

18:11

Vučinić ostaje, sumnja u Benitesa

Fudbaler Rome Mirko Vučinić istakao je da namerava da ostane u tom klubu i najavio prekid dominacije Intera u italijanskom šampionatu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mediji su prethodnih dana spekulisali da bi crnogorski reprezentativac mogao da ode iz Rome, pošto je dolaskom Brazilca Adrijana pojačana konkurencija za mesto u napadu.

"To su samo glasine. U Romi mi je dobro. Oformljen je snažan tim, bolji od prošlogodišnjeg, zahvaljujući dolascima Adrijana i (Fabija) Simplisija", rekao je Vučinić italijanskim medijima.

"Oni su sjajni igrači koji će dodatno pojačati naš tim. Uvek je zadovoljstvo igrati sa Brazilcima", dodao je 27-godišnji napadač.

Vučinić je uveren da će Roma u predstojećoj sezoni prekinuti dominaciju Intera. On je ocenio da je za Inter veliki gubitak odlazak trenera Žozea Murinja i da njegova zamena Rafael Benites neće postići očekivane rezultate.

"Inter? Oni uvek imaju nešto. Benites je sjajan trener, kao Murinjo, ali ne znam da li će ostaviti trag u tom klubu", rekao je Vučinić.

Vučinić je 2006. godine potpisao za Romu i za taj klub do sada je odigrao 161 utakmicu i postigao 52 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve