Nova vest
Fudbal

Subota, 17.07.2010.

14:10

PAOK - Partizan 8. avgusta u Solunu

Fudbaleri Partizana sastaće se u prijateljskoj utakmici sa ekipom PAOK-a u Solunu, 8. avgusta, objavljeno je u subotu na zvaničnom sajtu šampiona Srbije.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Meč na stadionu „Tumba“ biće odigran na poziv solunskog kluba, za koji sa uspehom igra i bivši igrač Partizana, Vladimir Ivić.

Predsednik Partizana Dragan Đurić za B92 je izjavio da utakmica neće poremetiti ritam rada ’crno-belih’, pošto će u pitanju biti samo jednodnevni, trening „izlet“ do Soluna.

Meč će biti odigran 8. avgusta i to će biti termin između drugog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona i početka prvenstva u Srbiji.

Ima pauza, to će biti kao neki trening. PAOK je naš prijateljski, bratski klub i koliko ja imam informacije, to je između termin između Evrope i prvenstva. Otputovaćemo tamo čarter letom, odigraćemo utakmicu i vratićemo se odmah posle, nećemo prespavati tamo“, rekao je Đurić za B92.

Povoljnim žrebom u kvalifikacijama za LŠ, Partizanu se „otvorio“ put ka poslednjoj fazi kvalifikacija u kojoj bi ’crno-beli’ samim plasmanom zaradili gotovo tri miliona evra.

Naravno da je to dobro, cilj je bio da prođemo u to treće kolo. Ući u Ligu Šampiona, to je svakako želja, ali to nije nikada bio imperativ. Ovo nam je i bio osnovni plan, da uzmemo ta tri miliona“, rekao je Đurić.

Poslednjih dana dosta se pričalo o eventualnom transferu najboljeg strelca JSL Dragana Mrđe iz Vojvodine u Partizan. Dok su čelnici Vojvodine sa jedne strane demantovali mogućnost prelaska Mrđe među ’crno-bele’, Đurić je rekao da se njegov klub još uvek nije zvanično obratio Novosađanima.

Nažalost, to je Srbija, ovakve stvari se dešavaju samo kod nas. Mi sa Mrđom nismo razgovarali i naravno, ako budemo zainteresovani, razgovaraćemo prvo sa klubom pa tek onda sa igračem. Naši mediji su to pogrešno preneli“, rekao je predsednik ’crno-belih’.

Poslednji put PAOK i Partizan igrali su u Solunu u septembru 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve