Nova vest
Fudbal

Petak, 16.07.2010.

15:37

Dostanić: "Naš cilj se zna"

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je da cilj Crvene zvedze ostaje nepromenjen bez obzira na ime protivnika u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crvena zvezda je u petak na izvlačenju u Nionu dobila slovački Slovan za protivnika u 3. kolu kvalifikacija za LE.

“Slovan je dobra ekipa i klub koji je u svojoj istoriji napravio zapažene rezultate u Evropi. Ipak, ne plašimo se nikoga, nemamo izbora, jer se naši ciljevi znaju."

"Za svakog protivnika smo se spremali, pa i za ovog, možda i najtežeg. Nemamo previše vremena za spremanje, uradićemo što bolji skauting i posle je na nama da damo sve od sebe da ih eliminišemo”, prva je reakcija Ratka Dostanića posle žreba.

Slovan možda jeste najteži protivnik koji je mogao da zapadne Crvenoj zvezdi, ali Slovaci imaju možda i više povoda da razmišljaju o najtrofejnijem srpskom klubu.

“Iz dana u dan smo sve jači. Radimo veoma dobro i što je najvažnije, igrači su željni da ostave trag u Evropi. Daćemo sve od sebe da tako i bude. Isto tako znamo i da naši navijači jedva čekaju da vidi svoje ljubimce na Marakani i sigurno da se uz njih naše šanse povećavaju”, zaključio je Dostanić.



Komentar kapitena crveno-belih Slavoljuba Đorđevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve