Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.07.2010.

21:45

LE: I Spartak se izvukao

Fudbaleri Spartaka igrali su 3:3 (2:2) sa Diferdanžom u Luksemburgu i stekli minimalnu prednost pred revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Domaći tim imao je dva gola prednosti posle deset minuta, ali su Subotičani vrlo brzo uspeli da izjednače.

U 73. minutu Diferdanž je ponovo poveo, ali je Zibenaler u nadoknadi vremena autogolom poklonio remi Spartaku.

Diferanž je već u šestom minutu poveo, a prvi gol na meču postigao je Vladimir Veselinović koji je savladao svog golmana. Samo pet minuta kasnije Žil Betmer je u duplirao vođstvo Luksemburžana.

Međutim, fudbalerima Spartaka nije trebalo mnogo vremena da se konsoliduju i vrate u meč.

Već u 14. minutu Vojo Ubiparip je smanjio rezultat na 2:1. Petnaest minuta kasnije srpski predstavnik je uspeo da se u potpunosti vrati u meč. Vladimir Torbica je izjednačio.

Dva gola Spartaka nisu poremetila domaćine koji u 73. minutu ponovo stižu do vođstva, a treći gol postigao je Pjer Olivije Piskar.

Ipak, u poslednjim trenucima meča Spartak slično kao i OFK Beograd protiv Torpeda stiže do remija. Zibenaler je pogodio sopstvenu mrežu i doneo blagu prednost srpskom timu pred revanš koji se igra za sedam dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve