Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.07.2010.

20:44

Đurđević: Dobra igra, loše rezultat

Trener OFK Beograda Dejan Đurdjević nije zadovoljan rezultatom, ali jeste igrom protiv beloruskog Torpeda (2:2) u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za LE.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Vremenski uslovi i početak priprema uslovili su naše izdanje. Poremetio nas je crveni karton, gosti su imali i penal, ali smo uz dosta truda, izjednačli".

"Dominirali smo u drugom poluvremenu, a onda se još jednom pokazalo da je fudbal čudna igra, pa smo kažnjeni za promašaje", kazao je Đurdjević.

"Romantičari" su do nerešnog rezultata došli auto-golom beloruske ekipe pred kraj sudijske nadoknade vremena.

"Naš drugi gol daje nam realne šanse da razmišljamo o prolazu dalje, jer je sve otvoreno. Mi smo i u prvenstvu pokazali da nam je svejedno da li igramo kod kuće ili na strani. Moglo je da bude i bolje, ali s obzirom da smo izjednačali u kasnoj sudijskoj nadoknadi, nije ni loše", zaključio je strateg srpske ekipe.

Igrač sredine terena "romantičara" Nikola Beljić rekao da je zadovoljan rezultatom, s obzirom da je njegova ekipa u 91. minutu
gubila sa 2:1.

"Bilo je jako teško i vruće. Imali smo igrača manje, pa smo morali nogo da trčimo, ali nas je vukao sportski motiv i želja za pobedom", izjavio je Beljić.

Nikola Beljić:
 


Bojan Šaranov:
 


Trener Torpeda Aleksandar Lisovski rekao je da je zadovoljan rezultatom.

"Igrači uradili sve što su mogli po ovakvom vremenu. Nikada nismo igrali po ovakvoj vrućini. Da nam je neko ponudio 2:2 pre početka, bez razmišljanja bi prihvatili. Dobar rezultat za nas, ali šanse su ipak 50-50, jer smo videli da OFK zna da igra fudbal. Nadam se da ćemo i na sledećem meču igrati na istom nivou", istakao je Lisovski.

Revanš utakmica igra se za nedelju dana u beloruskom gradu Borisovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve