Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.07.2010.

18:24

Remi i poraz Zvezde u Sloveniji

Prvi tim Crvene zvezde, na drugoj fazi priprema u Sloveniji, odigrao je nerešeno sa A reprezentacijom Irana - 1:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ranije u toku dana rezervni tim izgubio je od Redinga sa 3:1.

Nešto bolji utisak od rezervista ostavili su oni na koje će Ratko Dostanić sigurno više računati u predstojećim borbama na sva tri fronta.

Zvezda je stigla prva u vođstvo u 39. minutu. Nakon kornera Đorđević je bio najviši u skoku, Nouri je slabo intervenisao, a na gol liniji Vilotić je zakucao loptu u mrežu za 1:0.

Međutim, strelac gola za Zvezdu već tri minuta kasnije nesmotreno je oborio Madančija i sudija je pokazao na belu tačku. Siguran sa 11 metara bio Ali Karimi, bivši bundesligaški igrač i kapiten Irana Ali Karimi.

C. zvezda - Iran 1:1 (1:1)

C. ZVEZDA: Stamenković, Ninkov, Đorđević, Vilotić, Tošić (od 64. Reljić), Kadu, Bogdanović, Savio, Koroman (od 60. Vešović), Perović, Jevtić (od 60. Subašić).
IRAN: Rahmati, Hudrai, Agili, Husani, Hajsafi, Nouri, Ašobi (od 70. Katatbari), Karimi (od 70. Eman), Zanidpur, Ansarifard, Madanči (od 45. Rezai).

Zvezda - Reding

Trener Zvezde Ratko Dostanić iskoristio je priliku da na delu vidi brazilskog internacionalca De Karvalja. On je ušao u igru u 63. minutu, ali ništa posebno nije pokazao na terenu, pa ostaje pitanje da li će ga srpski vicešampion uopšte angažovati.

Reding je izjednačio već u 13. minutu golom Pirsa, a potpuni preokret usledio je u drugom poluvremenu. Simon Čurč je prvo u 58. minutu doneo prednost svom timu, a onda je, devet minuta pre kraja svojim drugim golom i osigurao pobedu svom timu.

Crvena zvezda - Reding 1:3 (1:1)

CRVENA ZVEZDA: Bajković (od 83. Pavlović), Stojković, Mikić, Spajić (od 22. Mijailović, od 43. Binić), Ignjatijević, Isah, Nikolić, Mugoša, Lazović (od 63. De Karvaljo), Jeremić, Trifunović.
REDING: Andersen, Tejlor, Vilijams, Grifin, Pirs, Karagan, Henri, Antonio, Robson, Kanu, Hant, Razjak. Igrali su još: Mekkarti, Teb, Sigurdson, Majls, Hauard, Long i Čurč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve