Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.07.2010.

20:56

Risto Vidaković trener Kadiza

Srpski trener Risto Vidaković, nekadašnji pomoćnik Havijera Klementea u reprezentaciji Srbije, novi je trener španskog Kadiza.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Kadiz se takmiči u španskoj Drugoj B diviziji, grupa četiri, što je treći rang takmičenja u Španiji.

Prošle sezone Vidaković je bio na klupi Esije, kluba iz B četvrte divizije, a sa Kadidom je dogovorio saradnju na godinu dana, uz mogućnost da ostane i sezonu duže u ekipi koja je pre nekoliko godina igrača u Primeri.

“Nema veze što je reč o B Diviziji, ovo je veliki klub i očekujem da mi svi pomognu kako bismo ostvarili ciljeve. Meni su bitni navijači i igrači kluba, i nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja. Moja vizija je napadačka igra, kao što sam radio i u Esiji. Igraćemo dobro, to je ono što mogu da obećam”, rekao je Vidaković, koji je nekada igrao za Sarajevo, Crvenu zvezdu i Betis.

Fudbalski klub Kadiz osnovan je 1910. godine i igra na stadionu "Ramon de Karansa", koji prima 22 hiljade gledalaca. Nadimak im je, kao i Viljarealu, 'žuta podmornica', a ukupno 12 sezona u istoriji proveli su nastupajući u Primeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve