Nova vest
Fudbal

Subota, 03.07.2010.

20:57

Remi Zvezde u Domžalama

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno bez golova sa slovenačkom ekipom Domžale, u trećoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Duel je odigran na stadionu Domžala pred oko 700 gledalaca.

Bio je to treći pripremni meč Zvezde u Sloveniji i prvi nerešen rezultat. U prvoj utakmici ekipa Ratka Dostanića izgubila je od šampiona Slovenije Kopra sa 2:1, dok je u drugoj deklasirala petoligaša Staršu sa 13:0.

Zvezda se u nedelju vraće u Beograd, a povratak u Sloveniju planiran je za 12. jul. U drugoj fazi priprema ‘crveno-beli’ će odigrati četiri ili pet kontrolnih mečeva, a već 29. jula na programu je prva utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Crvena zvezda: Stamenković (od 71. Bajković), Ninkov, Vilotić, Savić (od 46. Mikić), Ignjatijević (od 65. Reljić), Savio (od 57. Jevtić), Nikolić (od 62. Isah), Jeremić (od 46. Koroman), Kadu (od 62. Vešović), Subašić (od 73. Trifunović), Perović (od 57. Bogdanović).
Domžale: Brljak, Elsner, Knezović, Hanžič, Apatič, Teinović, Drvenšek, Žuninjo, Horvat, Pekič, Smukavec. Igrali su još: Pekič, Vidmar, Kosmač, Saferović, Mohar, Cimprič, Šimunović, Topić, Vidović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve