Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.07.2010.

23:10

Predrag Luka novo pojačanje Rada

Beogradski fudbalski prvoligaš Rad potpisao je trogodišnji ugovor sa napadačem Predragom Lukom koji je u prošloj sezoni igrao za Mladi radnik.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Pre Luke, u Rad je iz Bežanije došao levi bek Nikola Leković. Ekipa je promenjena i u stručnom štabu, pošto je došao novi kondicioni trener, Srđan Zirojević.

On će na tom mestu zameniti Petra Milčanovića. Zirojević je radio u SAD, a u Evropi je bio Hajduku sa Liona i norveškom Ham Kamu.

Rad je pripreme za novu sezonu počeo u četvrtak, a prvi čovek kluba Ranko Stojić rekao je da želi da ekipa sledeće sezone lošije igra u jesenjem delu sezone, samo da bi u prolećnom želela da nadoknadi minus.

Ekipa će posle kraćeg boravka u Beogradu otputovati na Taru, gde će odigrati dve prijateljske utakmice. Prvi će dva tima ‘građevinara’ odigrati međusobno, a drugi protiv Sloge iz Požege ili užičkog Jedinstva.

Rad 22. jula putuje u Moravske Toplice u Sloveniji na glavni deo priprema. Tamo će se odigrati pripremni mečevi sa poljskim Gornjikom, slovenačkom Murom i italijanskim Palermom.

Moguće je da će početkom avgusta Rad odigrati prijateljski meč sa Verderom iz Bremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve