Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.06.2010.

10:22

Nikez menja Petrovića?

Fudbaler Standarda iz Liježa, Benžame Nikez mogao bi da bude zamena za Radosava Petrovića, piše „Sport“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nikez je rođen 28. septembra 1980. godine, visok je 184cm i igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Tokom karijere nastupao je za Nansi, Mec, Amijen, Mons i Standard i koordinator za sportska pitanja u Partizanu, Albert Nađ, izjavio je da su šanse da dođe u ’crno-bele’ „pola-pola“.

Verovatnoća da Nikas dođe je 50:50. Imamo ga u razmišljanjima, kao i nekolicinu drugih fudbalera, ali videćemo šta će, odnosno da li će se nešto od svega toga realizovati“, rekao je Nađ.

Pored Nikeza, na meti ’crno-belih’ nalaze se i Mohamed Zubija, reprezentativac Libije kao i Leri Kingston iz Gane.

Nismo odavno imali kontakt sa Al Itihadom u vezi sa angažovanjem Mohameda Zubije. Njihov način funkcionisanja je takav, prilično smo sporti, pa smo i mi prinuđeni da čekamo. Što se Kingstona tiče, trebalo je da dobijemo DVD od ljudi koji su ga ponudili, ali to se nije dogodilo“, rekao je Nađ.

Lomić možda ostaje?

Iako za levog beka Partizana Marka Lomića postoji interesovanje dva moskovska kluba, CSKA i Dinama, postoji i dalje šansa da Lomić ostane u ’crno-belom’ dresu.

Logično je da se, posle Markovih dobrih igara, raspituju mnogi klubovi, ali zvaničnu ponudu nismo dobili. Menadžeri verovatno njega zovu,nude mu razne opcije, ako bude nešto konkretno izaći ćemo mu u susret“, rekao je Nađ.

Nađ je naglasio da će Lomić po svaku cenu biti prodat.

Lomić možda i ostane. Ako se kockice mozaika ne poklope, Marko će i dalje biti naš iugrač, jer ima ugovor na još godinu dana. Ako neko ponudi nama i Lomiću zadovoljavajuće uslove, spremni smo na saradnju“, rekao je Nađ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve