Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.06.2010.

23:53

Australija - Srbija (20.30h)

Fudbalska reprezentacija Srbije igra sa Australijom u Nelspruitu u poslednjem kolu gdupe D na Mundijalu u Južnoj Africi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija je dovoljna pobeda za siguran prolaz u osminu finala, dok je Australiji neophodna ubedljiva pobeda.

U drugoj utakmici grupe D sastaju se reprezentacije Nemačke i Gane. Reprezentaciji čiji je selektor Milovan Rajevac dovoljan je bod za prolaz u drugu fazu, dok je Nemcima neophodna pobeda.

U susretu trećeg kola C grupe na Mundijalu u Južnoj Africi u Port Elizabetu se sastaju reprezentacije Engleske i Slovenije. Slovenci bi osvajanjem boda napravili veliko iznenađenje i plasirali se medju 16 najboljih reprezentacija na svetu, dok Englezima pobeda neophodna nakon dva neubedljiva remija protiv SAD i Alžira.

U drugoj utakmici trećeg kola C grupe u Pretoriji se sastaju selekcije Alžira i Sjedinjenih Američkih Država. Šanse Amerikanaca za prolazak u osminu finala su mnogo veće, dok je Alžircima neophodna ubedljiva pobeda, ili "pomoć" lidera na tabeli Slovenije u meču sa Engleskom.

Opširnije na našem specijalu "JAR 2010".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve