Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.06.2010.

15:40

Zvezda otputovala u Sloveniju

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su put Slovenije i Pohorja gde će u naredne dve nedelje sprovesti prvu fazu priprema za narednu sezonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Ratko Dostanić na put je poveo 29 igrača:

Stamenković, Pavlović, Bajković, Dmitrović (Omladinac), Stojković (Omladinac), Spajić (Omladinac), Mijailović (Omladinac), S. Đorđević, Vilotić, Savić, Ninkov, Mikić, Ignjatijević, S. Reljić, Bogdanović, N. Nikolić, Isah, Savio, Kadu, Mugoša, Vešović, Jeremić, Lazović, Binić, Trifunović, Subašić, Jevtić, Perović, Lekić.

Tokom nedelje ekipi bi trebalo da se priključi i Ognjen Koroman.

Tokom prve faze rada crveno-beli će imati tri testa. Prvi, 26. juna, kada će odmeriti snage sa slovenačkim prvakom Koprom, dok su dva meča predviđena za 3. jul i tada će Dostanić probati dve ekipe u mečevima sa Domžalama i jednim slovenačkim trećeligašem.

Zvezdina baza biće hotel Arena u kojem će boraviti do 4. jula.

Ratko Dostanić:



Slavko Perović:

 

Vešović i Binić potpisali

Uoči polaska u Sloveniju, ugovor sa Crvenom zvezdom u prostorijama fudbalskog saveza Beograda potpisali su Vladan Binić i Marko Vešović. Binić je prvog dana priprema za narednu sezonu izrazio zadovoljstvo zbog povratka na Marakanu, a sada smo imali priliku da čujemo i utiske dojučerašnjeg napadača Budućnosti, mladog Marka Vešovića (19).

"Presrećan sam što sam potpisao za ovako veliki klub, najveći na Balkanu. Ovo je veliki izazov za mene i nadam se da ću uspeti da se dokažem u crveno-belom dresu", rekao je Vešović koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

On je već upoznao nove saigrače i uveren je da mu neće trebati puno vremena da se adaptira.

"Odradio sam nekoliko treninga i prezadovoljan sam kako su me novi saigrači prihvatili. Svi oni su prolazili kroz tu fazu adaptacije i znaju kako je biti novalija", kaže Vešović i dodaje:

"Svestan sam da se u Zvezdi uvek očekuju pobede i trofeji. Nadam se da ću se dokazati kroz dobar rad. Ne bi mi smetalo da za početak budem i rezerva, samo da se izborim među osamnaest igrača", kaže Vešović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve