Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.06.2010.

21:24

Partizan dobio Rabotnički

Fudbaleri Partizana pobedili su golom Klea iz penala Rabotnički u prvom trening meču ovog leta.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srpski šampion i makedonski vicešampion su na stadionu Partizana igrali četiri puta po 20 minuta, a jedini gol Kleo je postigao u 18. minutu sa bele tačke.

Aleksandar Stanojević meč je počeo sa sledećom postavom: Radosavljević, Neziri, Krstajić, M. Jovanović, Stevanović, B. Jovanović, Marčeta, S. Ilić, Tomić, Šćepović, Kleo.

Na klupi su bili: Živković, Stanković, Nastasić, Kamberović, Popara, Davidov, Moreira, Brašanac, Galešić, Aškovski, B. Ilić, Apolon i Mijić.

Pored Nezirija, šansu je dobio i Goran Galešić koji je tek stigao u Humsku, a Lamin Dijara je otputovao na jednogodišnju pozajmicu u UAE. U timu je bio i Gruzijac Apolon Lemondžav sa kojim "crno-beli" neće potpisati ugovor.

“Crno-beli” 24. juna putuju u Austrijski Zefeld gde će odraditi završni deo priprema pred novu sezonu koju će početi 13. jula u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Partizan će u Austriji odigrati četiri meča, a rivali su Mlada Boleslav (Češka), Leh (Poljska), Insbruk (Austrija) i Rapid (Rumunija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve