Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.06.2010.

18:38

Galešić zvanično u Partizanu

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Galešić potpisaće u ponedeljak trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije Partizanom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bivši igrač HIT Gorice rođen je 11. marta 1989. godine, a karijeru je počeo u Borcu iz rodne Banjaluke.

U Sloveniju je otišao 2007. godine i tokom tri sezone odigrao 56 utakmica i postigao devet golova. Galešić igra u veznom redu na desnoj strani, a već ga porede sa Zoranom Tošićem.

“Ostvario mi se dečački san da zaigram u Partizanu, koji volim od malih nogu. Za to je najzaslužniji moj ujak, koji me je “zadojio” crno-belom bojom. To je i odlučilo da ne potpišem za Đenou, jer kada su mi javili da me traži Partizan, sve sam drugo zaboravio”, u rekao je novi član “crno-belih”.

Goran je u ovom prelaznom roku već bio “viđen” u Đenoi, članu Serie A, ali je u poslednjem trenutku odustao, pošto je klub hteo odmah po potpisu da ga ustupi švajcarskom Luganu, jer u italijanskom klubu trenutno nema mesta za još jednog igrača van Evropske unije.

Galešić se najviše divi argentinskim fudbalerima.

“Fudbalski idoli su mi Maradona i Mesi, pa ću se truditi da kroz rad u Partizanu, pokušam da se izborim za mesto u timu i koliko-toliko pokažem nešto iz repertoara svojih idola!”

Promocija nove akvizicije “crno-belih” obavljena je u nedelja, a javnosti ga je predstavio koordinator selekcija Albert Nađ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve