Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.06.2010.

13:34

Dačić najavio prijave zbog tuče

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se zbog tuče igrača na meču između Partizana i Hemofarma "mogu očekivati određene prijave".

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Dačić je dodao da će tužilaštvo odrediti da li će te prijave biti prekršajne ili krivične.

Na skupu u Beogradu, Dačić je novinarima rekao da je policija "već nešto uradila" po tom pitanju i da će tokom dana biti saopšteni prvi rezultati.

Dačić je rekao da je MUP odmah posle utakmice napravio analizu događaja i razgovarao sa predstavnicima tužilaštva o tome koje mere je moguće primeniti.

Košarkaši beogradskog Partizana pobedili su u sredu u Vršcu Hemofarm sa 86:81, u drugoj utakmici finala plej-ofa, a meč je obeležila opšta tuča, posle koje je utakmica završena sa po trojicom igrača na terenu.

Tuča je izbila 74 sekunde pre kraja kada je Partizan trojkom Lorensa Robertsa poveo sa 80:78. Pod košem su se pokoškali Katić i Marić, koji su dobili obostrane lične greške. Katić i Marić su počeli da se guraju, a ostali igrači su se priključili gužvi, neki u pokušaju da smire situaciju, a neki da se tuku. Incidenata je bilo i na tribinama.

Košarkaška Superliga kaznila je ranije u četvrtak novčano ukupno 18 igrača dva kluba i Hemofarm zbog incidenta na tribinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve