Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.06.2010.

16:21

Lazović za B92: "Nismo mi Brazil"

Opšti je utisak da je Danko Lazović značajno unapredio igru reprezentacije Srbije u poslednjih 20 minuta meča protiv Gane.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na terenu je zamenio Nikolu Žigića I sa nekoliko sjajnih prodora učestvovao je u akcijama koje su Srbiji mogle da donesu prednost.

Kao večiti optimista Lazović sa mnogo nade gleda na predstojeći duel sa Nemačkom, ostavljajući iza sebe ružnu priču kojom je počeo Mundijal za Srbiju.

"Ništa se nije promenilo od utakmice sa Ganom. Sigurno je da smo sada hladne glave, svesni situacije. Čeka nas teška utakimica I toga smo svi svesni , posebno jer smo odmah posle našeg meča imali prilike da vidimo Nemce u akciji. Međutim, ako imaš kvalitet I hoćeš dalje, moraš dobiti Nemce. To je vrlo jednostavno. Biće jako teško i mi protiv Nemaca ne možemo da kalkulišemo već samo da idemo na pobedu. Već u svlačionici posle meča sa Ganom rekli smo da ništa nije gotovo. Verujem u kvalitet I želju ovog tima", rekao je Lazović.

Kompletan intervju sa Dankom Lazovićem, kao i ostale vesti, možete pročitati na našem specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve