Nova vest
Fudbal

Subota, 12.06.2010.

18:36

Inter može da ostane bez trofeja?

Milansi Inter mogao bi da ostane bez triple krune osvojene protekle sezone jer ugovori Dijega Milita i Tijaga Mote nisu bili validni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Portparol Italijanskog saveza, Paolo Kordi izjavio je da predsednik Đenoe Enriko Preciosi nije imao licencu kada je potpisao dokumenta o transferu dva igrača u Inter 2009. godine.

Kordi je rekao da će Preciosi i Masimo Morati izaći pred sportski sud u Rimu u julu. U najgorem slučaju Inter bu mogao da izgubi titule Lige šampiona, Serije A i Kupa Italije i čak budu izbačeni iz lige.

Međutim, Kordi je istakao da ne očekuje takav scenario.

Preciosi je licencu izgubio 2008. godine, a sportska komisija je o tome obavestila Savez nekoliko meseci pre nego što je ugovor o transferima potpisan.

Dijego Milito, koji je trenutno sa Argentinom na SP u Južnoj Africi, bio je jedan od najboljih igrača Intera protekle sezone, a postigao je oba pogotka u finalu LŠ protiv Bajerna u Madridu 22. maja. Mota je zbog suspenzije propustio meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve