Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.06.2010.

11:06

Šampion Turske hoće Diaru

Novi prvak Turske, Bursa, zainteresovana je da dovede napadača šampiona Srbije Partizana, Lamina Diaru.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Čelnici turskog šampiona su prema pisanju tamošnjih medija, obavestili svoje kolege u Beogradu da je Diara njihova želja.

Kooridnator u UO Partizana Albert Nađ izjavio je da mu ta informacija još nije poznata. „Prvi put čujem, za sada nema ništa konkretno, nijedna ponuda nije stigla“, rekao je Nađ.

Lamin Diara se prošle zime našao blizu prelaska u Gacijantep, ali su ’crno-beli’ na kraju ipak odbili ponudu koja je ukupno vredela 1.7 miliona evra.

Pored šampiona Turske, za koji igra bivši reprezentativac Ivan Ergić, Diaru bi u svojim redovima želeo da vidi i Trabzon.

Pregovori između Partizana i Rasinga oko prelaska Radosava Petrovića na „El Sardinero“ još uvek su u toku. ’Crno-beli’ su se dogovorili da visina obeštećenja bude 3,5 miliona evra i ostaje da se dogovor i ozvanični.

Kako se navodi, ostalo je da se klubovi slože oko dinamike isplate, kao i da se se Petrović dogovori oko visine plate i dužine ugovora.

Kako „Sport“ navodi, ’crno-beli’ su odbili ponudu Sportinga po kojoj bi agencija, koja zastupa Alamamija Moreiru i koja je u ime Portugalaca pregovarala sa Partizanom, bila spremna da oslobodi ’crno-bele’ visoke plate koju Moreira prima (oko 800.000 evra u naredne dve godine).

Agencija bi takođe na sebe preuzeula obavezu da pronađe novi klub Vašingtonu, na koga trener Partizana Aleksandar Stanojević ne računa, ali su 'crno-beli' odbili tu ponudu, čekajući bolju ponudu od Rasinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve