Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.05.2010.

23:33

Doktorka Marijana ipak putuje na SP

Medijski poznata doktorka Marijana Kovačević, koja je svetsku slavu stekla lečeći mnogobrojne vrhunske fudbalere, ipak će ići na Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Misteriozna Beograđanka, koja do sada nije želela da se eksponira u javnosti, najverovatnije će putovati u Južnu Afriku kao član ekspedicije nacionalnog tima Gane.

Još ranije je postojala ponuda fudbalskog saveza ove afričke zemlje, ali je Kovačevićeva na predlog srpskih reprezentativaca, od kojih je mnoge uspešno lečila, postala interesantna i ljudima iz FSS.

Kao što je potvrđeno iz Fudbalskog saveza Srbije, sa doktorkom Marijanom su vođeni ozbiljni razgovori, ali je na kraju ipak doneta odluka da ona ne putuje s našim nacionalnim timom.

Do dogovora nije došlo jer je Kovačevićeva insistirala da putuje kao član zvanične delegacije i da bude u bazi reprezentacije, dok su joj iz FSS ponudili smeštaj u nekom drugom hotelu u Johanesburgu, gde bi fudbaleri dolazili na tretmane ukoliko bude potrebno, saznaju "Večernje novosti".

Prisustvo doktorke verovatno bi privuklo veliki broj inostranih novinara u kamp srpskog tima. Englezi i Nemci već mesecima bezuspešno pokušavaju da dođu do intervjua s Marijanom i do prilike da je fotografišu ili snime terapije koje primenjuje. Izgleda da ljudima iz FS Gane moguća medijska pompa neće smetati ili računaju da takve vrste euforije neće biti ako s njima bude boravila doktorka iz Srbije.

Povreda Mihaela Balaka i neverovatna popularnost dr Marijane dovele su do toga da su i Nemci krenuli u “poteru”. Posle teške povrede kapitena “pancera” srpska doktorka bi jedina mogla eventualno da mu pomogne, što je uslovilo da u stručnom štabu Nemaca nemaju ništa protiv da dr Marijana pokuša da izleči Balaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve