Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.05.2010.

16:57

Skaj: Nikola Žigić u Birmingemu

Čelnici Valensije i Birmingem sitija postigli su dogovor o prelasku srpskog napadača Nikole Žigića u taj engleski klub, javila je televizija Skaj.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Birmingem će, prema istom izvoru, za Žigića uplatiti Valensiji šest miliona funti, tj. oko sedam miliona evra.

Žigić nije jutros otputovao sa reprezentacijom Srbije na pripreme u Austriju, a nezvanično se saznaje da je u ponedeljak otišao u Englesku kako bi rešio pitanje novog kluba. Nakon toga Žigić će se priključiti nacionalnom timu.

Osim Birmingema, za Žigića je interesovanje pokazalo još nekoliko engleskih klubova, pre svih, Stouk siti, Blekburn i Sanderlend.

Prema tvrdnjama televizije Skaj, čelnicima Valensije, koja ima velike dugove, odgovara da proda Žigića i zbog visoke plate srpskog fudbalera, koji nedeljno zarađuje više desetina hiljada evra.

Žigić je u Valensiju prešao u leto 2007. iz Santandera, a za tim sa stadiona Mestalja u španskom prvenstvu odigrao je 28 utakmica i postigao pet golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve