Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.05.2010.

11:12

Kapelo eksperimentiše pred SP

Selektor Engleske Fabio Kapelo ostaviće na klupi ključne igrače u prijateljskom meču sa Meksikom, koji se kao priprema za Svetsko prvenstvo igra protiv Meksika.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Italijan, čiji se tim trenutno nalazi u Austriji na pripremama, rekao je da će četvorica prvotimaca Čelsija, kao i golman Dejvid Džerjms, sigurno biti na klupi tokom meča sa Meksikom, koji se igra u ponedeljak na Vembliju. "Igrači Čelsija, kao ni Dejvid Džejms, neće igrati. Trebaju mi odmorni i nepovređeni", potvrdio je Kapelo.

Pošto na utakmici neće biti Džona Terija, Frenka Lamparda i Džoa Kola, dok se Garet Beri oporavlja od povrede članka, put za nastup otvoren je Adamu Džonsonu, Majklu Dosonu i Ledliju Kingu.

"Ima igrača koji su mi potrebni, jer želim da vidim kakav im je stav na terenu. Eksperimentisaću protiv Meksika", dodao je iskusni stručnjak.

Kapelo je takođe potvrdio da već otprilike zna koji će tim voditi u Južnu Afriku.

"Već imam ideju koja 23 fudbalera ću voditi na Svetsko prvenstvo, ali još moram da sačekam, jer nikada ne znate ko bi mogao da se povredi", zaključio je Kapelo.

Engleska će odigrati i prijateljski meč protiv Japana u Gracu 30. maja i tek nakon tog susreta biće poznat sastav tima koji putuje u Južnu Afriku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve