Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.05.2010.

23:23

CZ: Vešović stiže, Marković daleko

Marko Vešović dogovorio prelazak u Zvezdu, fudbaler OFK Beograda Marković bliži Francuskoj nego Marakani, crveno-beli pregovaraju sa 3 bivša igrač, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Čikagu, ali vodeći ljudi kluba koji su takođe sa ekipom na turniru u Ilinoisu, već rade na pojačanjima i pregovaraju sa igračima koji bi mogli da se pojave već na prozivci na „Marakani“ pred početak nove sezone.

Kako saznaje B92, posao oko dolaska talentovanog crnogorskog fudbalera Marka Vešovića u Beograd već je završen. Mladi igrač sredine terena i igrač Budućnosti za koju je debitovao sa 16 godina, potpisaće ugovor sa crveno-belima već prvog dana prelaznog roka.

Beogradski mediji prenose da su crveno-beli zainteresovani i za prvotimca OFK Beograda Aleksandra Markovića. Njega u svojim redovima žele i crno-beli, međutim, posao „koči“ visoko obeštećenje od čak 700 hiljada evra, ali i klauzula po kojoj bi naredni klub fudbalera OFK Beograda, delio zaradu od narednog transfera po pola sa „romantičarima“. Taj novac je ogroman za najveće srpske klubove u ovom trenutku, pa bi Marković mogao u Francusku.

Kako nezvanično saznaje B92, FK Crvena zvezda trenutno pregovara i sa trojicom bivših igrača o povratku u matični klub, ali za sada nije poznato da li će do tih transfera i doći.

Kako je saopštio predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić, dozvolu za odlazak u inostranstvo imaju Lekić, Ninkov, Bogdanović, pa nema sumnje da će period do početka prelaznog roka, koji zvanično startuje 21. juna biti radan za ljude u Crvenoj zvezdi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve