Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.05.2010.

23:22

Petrović preskup za Sporting

Delegacija Sportinga iz Lisabona bila je u Beogradu kako bi se sa Partizanom dogovorila o transferu Radosava Petrovića, ali je Raća preskup za njih.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Portugalci žele srpskog reprezentativca, ali je ceo proces stopiran pošto je Sportingu previsoka cena od tri i po miliona evra koliko traži Partizan.

Iz Humske poručuju da do kraja nedelje očekuju još jednu odličnu ponudu za Petrovića. "Veliko je interesovanje za našeg reprezentativca, očekujemo još ponuda, pa ako neka bude prava", istakao je predsednik kluba Dragan Đurić

Menadžer Jovica Radonjić, koji zastupa interese Petrovića, samo je potvrdio da posao nije blizu dogovora.

"Naša želja je bila da probamo da transfer Petrovića završimo pre polaska na Mundijal, da bi on u Južnoj Africi bio mirne glave. Ponuda Sportinga nije jedina, imamo još dve jako dobre", rekao je Radonjić.

Nije tajna da je jedna od njih od holandskog PSV Ajndhovena, dok je druga, navodno, iz Španije, odakle je i zimus bilo interesovanja za Petrovića, od Santandera, Valensije i Sevilje.

Poznato je da je u igri i francuski PSŽ. Ali i tu postoji mimoilaženje u ceni, pošto Portugalci barataju sumom od tri, a Francuzi od dva i po miliona evra, dok Partizan zasada drži fiksnih tri i po.

Primer Radosava Petrovića je model o kojem čelnici "crno-belih" govore kao o idealnom scenariju za buduće poslovanje kluba. Mladi fudbaler nije mnogo plaćen kada je doveden, skauti su u njemu prepoznali veliki talenat, a posle dve godine u Humskoj 1, biće prodat za tri, tri i po miliona evra.

Čeka se Moreira

Almami Moreira je obavio najavljeni razgovor sa upravom Partizana. Čelnici "crno-belih" su objasnili iskusnom vezisti kakva je finansijska situacija u klubu i da svi ugovori koji premašuju sumu od 200.000 evra godišnje moraju da budu redukovani.

Portugalcu je predočeno da je dobrodošao da ostane u Humskoj 1, ali uz smanjenu zaradu. Međutim, ukoliko su mu neke druge opcije primamljivije, Partizan mu neće praviti problem da promeni sredinu. Moreira je zatražio pauzu, pa će odgovoriti na ponudu kada se završi odmor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve