Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.05.2010.

19:59

Srbija nakon SP u avgustu sa Grcima

Precizirani termini i određeni protivnici za dve prijateljske utakmice nakon Mundijala. Srbija sa Grčkom 11. avgusta u Beogradu, 9. februara sa Izraelom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće po završetku Mundijala, a pre početka kvalifikacija za EP 2012. godine prijateljsku utakmicu protiv nekadašnjeg prvaka Evrope, i takođe učesnika Mundijala selekcije Grčke. Utakmica će biti odigrana 11. avgusta u Beogradu.

Takođe, precizirano je da će izabranici Radomira Antića 9. februara 2011.godine igrati prijateljski meč protiv Izraela.

Kako je navedeno u savezu, Izrael je izabran kao protivnik zbog kvaliteta, ali i činjenice da će vremenski uslovi tokom februara biti dobri za odigravanje ovakvog meča u Izraelu.

Predstavnici saveza naveli su da je " Želja da se utakmicom protiv Grčke pred domaćim navijačima najavi polazak ka Poljskoj i Ukrajini, a pored nespornih kvaliteta izraelskog tima u određivanju rivala za februarski termin vodilo se računa i o vremenskoj situaciji u većem delu evropskog kontinenta. Preostalo je još da FS Srbije ugovori meč i za 17. novembar 2010.godine, koji je takođe termin predviđen za odigravanje prijateljskih utakmica.

Podsetimo, Srbija će kvalifikacioni ciklus za Prvenstvo Evrope 2012. otvoriti 3. septembra susretom na Farskim ostrvima, dok ćemo četiri dana kasnije dočekati Sloveniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve