Nova vest
Fudbal

Subota, 15.05.2010.

23:20

Milijaš: "Ne ide mi se iz Vulvsa"

Srpski reprezentativac Nenad Milijaš izjavio je za "Večernje novosti" da želi da ostane u Vulverhemptonu i naredne sezone.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Iako u prvoj sezoni nije redovno dobijao priliku, bivši fudbaler Crvene zvezde uveren je da će iduće sezone situacija biti bolja.

"Tačno je da se javilo nekoliko klubova zainteresovanih da me kupe, ali meni se ne ide iz Vulverhemptona. Prva sezona u novom klubu je uvek teška, pa zato jedva čekam drugu, koja će sigurno biti mnogo bolja i za 'vukove' i za mene".

"Zaista sam srećan u Vulvsima i ne razmišljam o odlasku, već jedva čekam početak sledeće sezone. Imam ugovor na još tri godine i bilo bi glupo da odmah počnem da razmišljam o napuštanju kluba. Mada, ako čelnici ili navijači smatraju da nema mesta za mene, onda ću promeniti sredinu", dodao je Milijaš za "Novosti".

Nenad je u debitantskoj sezoni u Premijer ligi odigrao 19 utakmica (ukupno 981 minut) za Vulvse, od kojih 12 kao starter, i postigao je dva gola.

Intervju koji je Nenad Milijaš dao za B92 pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve