Nova vest
Fudbal

Subota, 15.05.2010.

14:30

Stanojević:"Ozbiljno i za navijače"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će njegovi fudbaleri ozbiljno pristupiti utakmici protiv Mladog radnika.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ipak, Stanojević je dodao i da će probati da poslednju utakmicu prvenstva odigraju "za navijače".

"Voleo bih da dođe što više navijača da zajedno proslavimo titulu. Najvažnije je da poslednju utakmicu provedemo u slavlju. Želeli smo da titulu osvojimo protiv OFK Beograda da bismo odigrali poslednji meč bez tenzija, za navijače, da im se zahvalimo što su bili uz nas", rekao je Stanojević.

Partizan je u prošlom kolu osvojio treću uzastopnu titulu prvaka, tako da je uprava odlučila da ulaz na utakmicu bude besplatan na celom stadionu.

Uprkos slavljeničkoj atmosferi, Stanojević je rekao da će od svojih igrača tražiti da odigraju ozbiljno i najbolje što mogu.

"Mladi radnik nam je u prvom delu sezone uzeo dva boda. Očekujem maksimalno zalaganje, bez obzira na slavlje. Spremali smo se kao za svaku drugu utakmicu. Želimo da gledaoci vide dobar fudbal", kazao je 36-godišnji trener Partizana.

Još jedan motiv za crno-bele je što imaju veliku šansu da prvenstvo završe bez poraza, što bi bio drugi put u istoriji kluba.

"Maksimalno smo motivisani iz više razloga, a jedan od njih je da završimo sezonu bez poraza. Najveći od svih je, međutim, obaveza prema navijačima", rekao je Stanojević.

Radosav Petrović neće igrati sutra zbog žutih kartona, a neizvestan je nastup centarfora Klea zbog povrede.



Utakmica Partizan - Mladi radnik igra se u nedelju, 16. maja od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve