Nova vest
Fudbal

Petak, 14.05.2010.

14:59

Milijaš za B92: "Zaslužujemo uspeh"

Još od debija u reprezentaciji 2008, Nenad Milijaš bio je zapažen u selekciji, gde na sredini terena uglavnom igra u paru sa kapitenom Dejanom Stankovićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rođeni Zemunac, posle pet sezona u FK Zemunu, tri godine je uspešno nastupao za Crvenu Zvezdu, za koju je na 97 mečeva postigao 37 pogodaka. Od prošle sezone igra za Vulverhempton, a za B92 je pričao o novom usponu nacionalnog tima, pojmu uspeha, protivnicima na najvećoj fudbalskoj smotri i još mnogo čemu...

- Kako je sve počelo u reprezentaciji i kako si se ti osećao kada si postao deo te priče?

„Početak kvalifikacija i dolazak novog selektora su meni otvorili vrata u reprezentaciji. Iskreno, nisam se nadao pozivu, jesam igrao jako dobro, a možda sam igrao još bolje u tom našem prvenstvu pre nego što sam debitovao za reprezentaciju, ali je sigurno da je dobijanje poziva bilo nešto najveće za mene, mnogo sam se radovao tome. Onda, kada sam došao na prvi trening sa timom, mnoge od njih sam do tada gledao na televiziji. Stvarno su to bila velika imena za mene, igrači koji su igrali u velikim klubovima. Ja sam tada još igrao u domaćem prvenstvu, bio sam kapiten Crvene Zvezde i sigurno da je taj prvi kontakt meni lično mnogo značio“.

Kompletan intervju sa Nenadom Milijašem i ostalim srpskim reprezentativcima možete pročitati na našem specijalu Afrički Lavovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve