Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.05.2010.

08:56

"Bilo je elemenata za penal"

Predsednik Fudbalskog saveza Beograda i bivši sudija Rade Đurović smatra da je Boško Jovanetić mogao da svira jedanaesterac za Zvezdu u ‘večitom derbiju’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U 64. minutu utakmice na stadionu JNA Kadu i Mladen Krstajić bili su u duelu posle kojeg je Brazilac pao, a sudija Jovanetić pokazao da se igra nastavi. “Remplovanje je dozvoljeno, ne i guranje. Ima intenziteta u trzaju ramenom Krstajića, bilo je elemenata za penal."

"Odluka je podelila javnost, sigurno bi burno protestvovali i partizanovci da je sudija odlučio drugačije”, smatra Đurović.

Zvaničan posmatrač suđenja Miroslav Radman rekao je da bi u sredu trebalo da bude održan sastanak, a prema nezvaničnim informacijama sudija Jovanetić je dobio ocenu 8,4 koja je apsolutno zadovoljavajuća.

“Zaista nemam nikakav komentar. Imamo sastanak u sredu, a u četvrtak bi trebalo zvanično da objavimo analizu suđenja na derbiju. Nisam samo ja bio zadužen za arbitre na utakmici Partizan – Crvena zvezda”, rekao je Radoman.

Ko je još bio?

“Razumite, zaista ne mogu ništa da pričam.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

238 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve