Nova vest
Fudbal

Petak, 07.05.2010.

22:00

Rajevac objavio preliminarni spisak

Selektor fudbalske reprezentacije Gane Milovan Rajevac saopštio je u petak preliminarni spisak od 30 igrača na koje račuma za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na spisku se nalazi debitant Kevin Princ Boateng, kao i povređeni Džon Mensah i Mikael Esjen. Za eventualni nastup na Mundijalu Boatengu će biti potrebna dozvola Svetske fudbalske federacije (FIFA), pošto je u mlađim kategorijama nastupao za Nemačku. Na spisku su i Sali Muntari i Stefan Apija, koji zimus nisu igrali na Kupu afričkih nacija.

Imam puno poverenje u sve igrače koje sam pozvao. Voleo bih da nas navijači na najlepši način isprate na pripreme u Francusku”, rekao je Rajevac, čija će ekipa na pripreme otići 24. maja, a do početka takmičenja u Južnoj Africi je očekuju i prijateljske utakmice protiv Holandije i Letonije.

‘Crne zvezde’ će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi D sa Srbijom, Australijom i Nemačkom.

Na spisku Milovana Rajevca nalaze se:
Golmani: Ričard Kingston (Vigan), Danijel Agei (Liberti), Stiven Aholu (Hart of Lajons), Stiven Adams (Aduana Stars).
Odbrana: Samjuel Inkom (Bazel), Hans Adu Sarpei (Leverkuzen), Li Adi (Behem), DZzon Mensah (Sanderlend), Rahim Ajev (Zamalek), Isak Vorsah (Hofenajm), John Pentsil (Fulam), Džonatan Mensah (Granada), Eric Ado (Roda).
Sredina terena: Dede Ajev (Arl), Mikael Esjen (Čelsi), Kado Asamoa (Udineze), Agjemang Badu (Udineze), Stiven Apija (Bolonja), Entoni Anan (Rozenborg), Haminu Draman (Lokomotiva Moskva), Sali Muntari (Inter), Kvinsi Ovusu Abeje (Al Sad), Derek Boateng (Hetafe), Bernard Kumordzi (Panionios), Lareja Kingston (Harts), Kevin-Princ Boateng (Portsmut).
Napadači: Princ Tagoe (Hofenhajm), Asamoa Gijan (Ren), Dominik Adija (Milan), Meju Amoa (NAC Breda).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve