Nova vest
Fudbal

Petak, 07.05.2010.

10:26

Lekić u "Deporu",Perović u Belgiji?

Dejan Lekić interesantan Deportivu, Slavko Perović Standardu iz Liježa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Finale kupa Srbije koje je pripalo Crvenoj zvezdi pratio je veliki broj menadžera,a nakon sigurne pobede crveno-belih, imena pojedinih igrača sada su podvučena.Kako prenosi „Sport“ najbliži odlasku, makar po interesovanju stranih klubova su Dejan Lekić i Slavko Perović.

Prema pisanju beogradskog sportskog dnevnika za Dejana Lekića zainteresovan je Deportivo iz La Korunje , dok Slavka Perovića prati Standard iz Liježa.

Belgijski „Votballnews“ prenosi da čelnici kluba iz Liježa već neko vreme prate Perovića, za koga bi mogli da izdvoje sumu od 1.5 miliona evra.

S druge strane, lokalni dnevnik iz la Korunje „Eldepor“ preneo je izjavu predsednika Deportiva Augustra Lendoira koji je naveo da „ je nekoliko imena u opticaju za naredni prelazni rok, ali da se na vrhu liste nalazi napadač Crvene zvezde“ čije ime Lendoiro nije želeo da saopšti:

Nismo u finansijskoj situaciji da dovodimo skupa pojačanja, što znači da taj napadač nije skuplji od 5 miliona evra“ dodao je prvi čovek „Depora“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve