Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.05.2010.

16:34

Tošić za B92: “Žele me u Kelnu”

Mediji su objavili kako je Keln zainteresovan da zadrži Zorana Tošića i naredne sezone, ali je srpski reprezentativac rekao da sve zavisi od M. Junajteda.

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Tošić je za B92 rekao da je zadovoljan statusom koji ima u klubu, ali da sve zavisi od Mančester Junajteda, sa kojim ima potpisan ugovor. Takođe, srpski reprezentativac je naglasio da bi u slučaju povratka u Junajted, želeo da ima ozbiljniju ulogu od one koju je imao protekle sezone.

Ne znam ništa konkretno, pričao sam sa ljudima u klubu i zadovoljni su i rekli su mi da bi i sledeće sezone voleli da me vide u dresu Kelna. Treba da vidimo šta će na to reći klub sa kojim imam ugovor, a to je Mančester Junajted. Prvo čekamo da čujemo njihovo mišljenje pa tek onda možemo da razgovaramo o nekom produžetku saradnje“, rekao je srpski reprezentativac.

Tošić je rekao da je zadovoljan u Kelnu.

Što se tiče Kelna, meni je ovde lepo, lepo se osećam, počeo sam i dobro da igram. U suštini sve zavisi od Junajteda, šta će oni reći, potom ću moći da razmišljam o tome šta ću dalje“, rekao je Tošić.

Tošić je izjavio da bi želeo da ima veću ulogu u ekipi ukoliko bi se vraćao u Mančester Junajted.

Sve zavisi od Junajteda, ako oni žele da se vratim, ja ću sigurno da se vratim. Ali ja ne želim da se vratim tamo i da budem u istoj situaciji u kojoj sam bio prethodne godine, tako da jedini način je da, ako se budem vraćao tamo, da imam neku zapaženiju ulogu u ekipi. Ako oni to ne planiraju, onda ću moći da razmatram i neke druge opcije“, rekao je Tošić.

O Tošićevim očekivanjima na Svetskom Prvenstvu i tome ko će da osvoji titule prvaka Srbije i prvaka Evrope, više u našoj sekciji "Afrički lavovi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve