Nova vest
Fudbal

Subota, 01.05.2010.

21:13

Jevtić tri puta za ubedljivu pobedu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su pred praznim tribinama svog stadiona Čukarički sa 4:0, pa sada ponovo imaju samo bod manje od Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa Ratka Dostanića, koja je u poslednjih nekoliko utakmica odigrala neefikasno, protiv Čukaričkog je sav posao završila u prvih 45 minuta. Aleksandar Jevtić postigao je tri gola, a sterlac četvrtog bio je Miloš Trifunović.

Zvezda je ovom ubedljivom pobedom napravila odličnu uvertiru pred odlučujuća dva meča u sezoni – Kup koji je na programu petog maja, i derbi koji se igra tri dana kasnije. U startnoj postavi ’crveno-belih’ nije bilo Nikole Lazetića, suspendovanog Kadua, kao ni Dejana Lekića.

Prvi gol pao je u desetom minutu. Posle kornera sa desne strane lopta se odbila do Blažića koji je vratio u sredinu, a tamo se najbolje snašao Jevtić koji je glavom savladao Radivojevića za 1:0.

Rani gol znatno je olakšao posao domaćinu u nastavku, pa je u 29. minutu Jevtić svojim drugim golom duplirao prednost. Ovoga puta asistent je bio Ninkov koji je sa oko 25 metara odlično proigrao Jevtića koji se lepo snašao za 2:0.

Samo pet minuta kasnije u strelce se upisao i Miloš Trifunović. Savio je dugo vukao loptu, zatim je poslao jak pas na drugu stativu gde sa našao Trifunović kome nije bilo teško da postigne gol. Konačan rezultat utakmice posvaljen je u poslednjem minutu prvog poluvremena. Još jednom je asistent bio Pavle Ninkov, a treći gol postigao je Aleksandar Jevtić.

U drugom poluvremenu tempo je znatno opao, treneri su izvršili sve izmene, pa je do kraja ostalo 4:0, iako je Zvezda mogla da postigne još nekoliko golova. Zanimljivo je da je Čukarički prvi udarac ka golu Stamenkovića uputio u 63. minutu.

CRVENA ZVEZDA : Stamenković, Ninkov, Đorđević (kap.), Vilotić, S. Reljić, Savio, Bogdanović, Blažić, Trifunović, Jevtić i Perović.
ČUKARIČKI : Radivojević, Okuka, Anđelić, Kecojević, Živanović, Trninić, Krčmarević, Zavišić, Stojimirović, Trajković, Grubješić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve