Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.04.2010.

19:22

U nedelju drugi turnir fan klubova

U nedelju, drugog maja, u Beogradu igraće se drugi turnir navijačkih fan klubova u Srbiji u malom fudbalu.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Organizator cele manifestacije je fan klub Juventus Serbia, a turnir počinje u 11 časova na terenima tri i četiri na Adi Ciganliji. "Fudbal se igra zbog navijača, a njihova ljubav, radost, podrska i vernost su mnogo vredniji od miliona evra. Niko ne moze da voli klub više od njegovih navijača", kaže se u saopštenju fan kluba 'stare dame'.

"Navijači se raduju kada njihovi ljubimci pobede i osvoje trofej, a netrpeljivost između njih i rivala je ponekad neverovatna, ali i potpuno iskrena. Sada oni imaju šansu da predstavljaju svoj klub i donesu mu ono što najvise vole i za šta se u fudbalu živi - trofej i slavu", dodaje se u tom saopštenju.

Na turniru će igrati ekipe Juventus Serbia, Liverpool Serbia, Chelsea Serbia, Barcelona Serbia, Roma Balkan, Ipswich Serbia, Milan Serbia i Inter Serbia.

Timovi (pet igrača + golman) biće podeljeni u dve grupe, a plasman u polufinale izboriće po dve najbolje ekipe iz svake grupe. Mečevi traju po 20 minuta (10 poluvreme), a u nokaut fazi, u slučaju nerešenog rezultata, igraće se i produžeci od po pet minuta. Ukoliko ni tada ne bude bilo pobednika pristupiće se izvođenju penala, koji su uvek lutrija.

Titulu brani ekipa Milana, koja je prošle godine u finalu savladala Liverpul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve