Nova vest
Fudbal

Subota, 24.04.2010.

17:35

Vejn Runi odmara do Mondijala

Fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi zbog povrede prepona neće igrati poslednje mečeve u sezoni, ali njegov nastup na predstojećem SP nije pod znakom pitanja.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Klub sa ’Old Traforda’ saopštio je u subotu da se Runi, koji se nedavno oporavio, u četvrtak ponovo povredio na treningu. Trener Mančestera Ser Aleks Ferguson rekao je da će Runiju za potpuni oporavak biti potrebne tri nedelje.

Runi je ove sezone za Mančester odigrao 42 utakmice i postigao 34 pogotka. U poslednje dve prvenstvene utakmice "crveni đavoli" će igrati protiv Sanderlenda i Stouk Sitija. Junajted trenutno ima dva boda više, ali i utakmicu više od drugoplasiranog Čelsija, pošto je u subotu, u 36. kolu Premijer lige, savladaoTotenhem sa 3:1.

Engleska će na Mondijalu u Južnoj Africi igrati u C grupi sa reprezentacijama SAD, Alžira i Slovenije. ’Gordi Albion’ prvi meč igra 12. juna u Rustenburgu protiv selekcije SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve