Nova vest
Fudbal

Subota, 24.04.2010.

13:25

Drago u ponedeljak na operaciji

Fudbaler Sevilje i reprezentativac Srbije Ivica Dragutinović trebalo bi do kraja nedelje da otputuje u Finsku gde će biti podvrgnut operaciji Ahilove tetive.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Imao sam sreću u nesreći da Ahilova tetiva nije potpuno pukla, već parcijalno. U nedelju bi trebalo da putujem u Finsku, a onda bi operacija bila u ponedeljak. Trenutno sam prikovan za krevet, ali povremeno ustajem i hodam uz pomoć štaka“, rekao je Dragutinović.

Dragutinovića bi u Finskoj trebalo da pregleda doktor Sakarija Orava koji je nedavno zbog slične povrede operisao i Dejvida Bekama.

Iako se u Sevilji nadaju da će srpski reprezentativac na teren da se vrati za dva meseca, Dragutinović smatra da će oporavak trajati duže.

Mislim da me čeka pauza od tri do šest meseci. Žao mi je što mi se ovo desilo jer sam bio u strašnoj formi. Očekivao sam da ću igrati na Mondijalu i da ću se na najlepši način oprostiti od dresa reprezentacije. Hteo sam na kraju karijere da uradim nešto veliko“, rekao je Dragutinović.

Srpski fudbaler je rekao da ova povreda ne znači i kraj karijere, iako ima 34 godine.

U četvrtak sam bio malo utučen, ali sada sam već dobro. mentalno sam jak i znam da će sve biti u najboljem redu“, rekao je Dragutinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve