Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.04.2010.

21:19

"Žigić ide iz Valensije na leto"

Kako prenosi portal fichajes.com, menadžer Nikole Žigića Milan Ćalasan kaže da će 202cm visoki napadač na leto napustiti Valensiju.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Žigić odlazi iz Valensije. Igraće za klub koji može da mu obezbedi više prostora i minuta u igri. Sa ove tačke gledišta, postigli smo dogovor sa klubom. Njegova budućnost, ipak, tek treba da bude određena. U kontaktu smo sa engleskim, španskim i italijanskim klubovima, ali još ništa nije konkretizovano", izjavio je Ćalasan.

Nikola Žigić ima 29 godina, a ponikao je u Bačkoj Topoli. Posle nastupa za Mornar, Kolubaru i Spartak, period od 2003. do 2006. godine proveo je u Crvenoj zvezdi i stekao širu afirmaciju.

Sledeću sezonu proveo je u Rasingu iz Santandera, a zatim je u avgustu 2007. prešao u Valensiju. u taboru 'slepih miševa' nikako nije uspevao da se izbori za poziciju u startnih 11, pa je drugu polovinu prošle sezone proveo na pozajmici u Rasingu.

Za reprezentaciju Srbije Žigiće je odigrao 42 utakmice i postigao 16 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve